Yoga Sunsalutations 1

12:0021 maanden geleden
Kort en krachtig is hier de perfecte beschrijving. Tijdens deze klassieke zonnegroet work-out ben jij actief bezig met krachtige houdingen. Hard werken en yoga is een perfecte combinatie voor een 12-minuten-durende work-out.

Gerelateerd

Vinyasa Yoga 14
Body and Mind
WorkoutBeginnerAdvancedBody & MindSenior

Vinyasa Yoga 14

Vinyasa Yoga wordt ook wel Flow Yoga genoemd. Vinyasa Yoga is een vloeiende, dynamische vorm van Yoga waarbij verschillende houdingen elkaar afwisselen op het ritme van de adem. Dit vooral met de focus op het ritme van je adem en daaraan gekoppeld de vloeiende dynamische overgangen van de ene naar de andere houding. Vinyasa Yoga is een aanrader voor als je een fysieke uitdaging zoekt. Deze vorm van Yoga kan goed helpen om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen.
13:2446 uur geleden
Yoga Stretch & Relax 5
Body and Mind
Healthy livingBeginnerAdvancedBody & MindSenior

Yoga Stretch & Relax 5

Ontsnap aan de snelheid van de dag met deze heerlijke 12-minuten-durende workout. Of je hier nu je dag mee begint, mee eindigt of een break neemt tussen de bedrijven door. Deze yoga workout kan altijd en overal.
11:4611 dagen geleden
Pilates 6
Body and Mind
WorkoutTips & TricksBeginnerAdvancedFitSnacks.TVBody & MindFunctional trainingSenior

Pilates 6

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je spieren rondom je rug, buik en bekken.
11:5714 dagen geleden
Yoga Sunsalutations 10
Body and Mind
WorkoutBeginnerAdvancedBody & MindSenior

Yoga Sunsalutations 10

Kort en krachtig is hier de perfecte beschrijving. Tijdens deze klassieke zonnegroet workout ben jij actief bezig met krachtige houdingen. Hard werken en yoga is een perfecte combinatie voor een 12-minuten-durende workout.
11:1122 dagen geleden