New

Premium
Barbell Workout 38
Strength

Barbell Workout 38

In deze workout train jij het volledige lichaam op jouw eigen niveau door middel van verschillende krachtoefeningen en met behulp van een Barbell. Wanneer je materialen toevoegt aan jouw workout, kan dit zorgen voor een nieuwe trainingsprikkel en blijf je jouw lichaam uitdagen. Na deze workout van 12 minuten heb je en hoge hartslag, zweetdruppels op je voorhoofd en trillende spieren!
12:163 months ago
Premium
Barbell Workout 33
Strength

Barbell Workout 33

In deze workout train jij het volledige lichaam op jouw eigen niveau door middel van verschillende krachtoefeningen en met behulp van een barbell. Wanneer je materialen toevoegt aan jouw workout, kan dit zorgen voor een nieuwe trainingsprikkel en blijf je jouw lichaam uitdagen. Na deze workout van 12 minuten heb je en hoge hartslag, zweetdruppels op je voorhoofd en trillende spieren!
12:0310 months ago
Premium
Low Impact Moves 17
Dance

Low Impact Moves 17

12 minuten aerobics zoals je het gewend bent. Breng je hartslag omhoog door middel van verschillende aerobic passen met een lage intensiteit. Er wordt niet gesprongen of gedraaid maar dat maakt deze routine niet minder uitdagend!
11:4610 months ago
Premium
TotalBody 47
Strength

TotalBody 47

In deze workout train jij het volledige lichaam op jouw eigen niveau door middel van verschillende krachtoefeningen. Of je nu beginner bent of al jaren de sportschool van binnen bekijkt, daag jezelf uit! Welk level kies jij?
11:5418 months ago
Premium
Fit+ Shape 4
Senior Fit
BeginnerWorkoutInspirationFitSnacks.TVFunctional trainingBasic WorkoutsSenior

Fit+ Shape 4

Door middel van verschillende oefeningen die ervoor zorgen dat de spieren worden geprikkeld, blijft het lichaam fit, de gewrichten soepel en de spieren sterk. Deze workout bestaat niet alleen uit het trainen van de spieren maar ook de balans en coördinatie worden op de proef gesteld. Je kunt eventueel gebruik maken van flesjes water en/of een stoel om de oefeningen makkelijker of juist moeilijker te maken.
12:363 years ago
10 Minutes Leg Workout - XXL Nutrition

10 Minutes Leg Workout - XXL Nutrition

Vienne Marly shows you her 10 Minutes Leg Workout. You can do all the exercises at home or in the gym!
10:114 years ago
Premium
VC | BRR TRAIL ROAD Utah Xpress 30 min High Intensity
Cycling
Cycle

VC | BRR TRAIL ROAD Utah Xpress 30 min High Intensity

Een nieuwe route, nieuwe muziek oftewel een nieuwe workout! 30 minuten op hoge intensiteit fietsen door Utah.
30:004 years ago
Premium
ButtBlaster 10
Strength
BeginnerFitnessWorkoutDanceHealthy livingTips & TricksInspirationFitSnacks.TVAdvancedClubJoyMartial ArtsBody & MindLifestyleFunctional trainingBasic WorkoutsHIITFoodSupplementsSuper FoodsSeniorKidsBasic Fitness Workouts

ButtBlaster 10

Wie droomt er niet van rondere, strakkere, grotere of juist kleinere billen?! Twijfel niet en ga direct aan de slag met deze workout van twaalf minuten voor de billen.
12:044 years ago
Premium
Fit+ 1
Senior Fit

Fit+ 1

Wist je dat tweemaal per dag vijftien minuten sporten, of éénmaal per dag 30 minuten sporten, bijdraagt aan een fitter en gezonder leven? Houd je spieren sterk en je gewrichten soepel, samen met Ed en Monique. De toegankelijke bewegingen zijn geschikt voor iedereen van 2 tot 100 jaar.
11:395 years ago
PILATES 15, 30 min ENG
ClubJoy Special PILATES
ClubJoyBody & Mind

PILATES 15, 30 min ENG

ClubJoy Special Pilates® is a core stabilization workout that emphasizes good posture by strengthening the abs, back and glutes
29:1319 days ago
BOOTY 15, 30 min ENG
ClubJoy Special BOOTY
ClubJoy

BOOTY 15, 30 min ENG

ClubJoy Special Booty® is an awesome butt blaster that strengthens and tones your glutes and legs.
29:3619 days ago
HIIT BARBELL  15, 30 min  ENG
ClubJoy Special HIIT BARBELL
ClubJoyHIIT

HIIT BARBELL 15, 30 min ENG

ClubJoy Special HIIT Barbell® is a high intensity challenge that pushes your fitness levels with barbell, free weight and body weight exercises.
29:0119 days ago