FAQ

Frequently Asked Questions 

undefined

 

 

 

Q: Kan ik gratis gebruik maken van FitSnacks.TV? 

A: Als jij lid bent van een sportclub die FitSnacks.TV aanbiedt dan is FitSnacks.TV voor jou helemaal gratis. Jouw sportclub biedt dit aan als extra service voor alle leden. Als je de speciale clubcode om gratis een account aan te maken nog niet ontvangen hebt, vraag hier dan naar bij jouw sportclub. 

 

Q: Ik heb mijzelf geregistreerd en een account aangemaakt op FitSnacks.TV. Alles werkte gisteren perfect, ik heb al een paar work-out video’s bekeken en meegedaan. Sinds vandaag kan ik geen workout video’s meer bekijken, ik zie alleen de promotie video’s. 

A: Na registratie heb je 24 uur toegang tot het platform als je niet hebt geaccordeerd in de activatie e-mail. Je hebt een e-mail ontvangen waarin je binnen 24 uur je registratie dient te bevestigen. Let op! Soms komt deze e-mail in de map met ongewenste e-mails terecht. Indien je toch te laat bent met activeren, stuur dan een e-mail naar info@fitsnacks.tv. Wij zorgen ervoor dat je account weer geactiveerd wordt. 

 

Q: Bij het invoeren van de sportclubcode krijg ik de melding dat de code ongeldig is. 

A: Controleer of je de code wel helemaal goed overgenomen hebt uit de e-mail die je van jouw sportclub gekregen hebt.
Tip: kopieer de code uit de e-mail en plak het in de registratiepagina van FitSnacks.TV.

Indien dit nog steeds niet werkt, controleer dan of je bij het goede portaal bent. Een aantal sportclubketens en sportclubs die aangesloten zijn bij de VES, hebben een eigen inlogportaal. De link hiervan vind je in de e-mail die je van jouw sportclub ontvangen hebt. 

 

Q: Ik heb me geregistreerd en vervolgens op de activatie-link in de e-mail geklikt, maar toch heb ik geen toegang tot de work-out video’s. 

A: Je hebt je clubcode nog niet ingewisseld. Ga hiervoor terug naar de website https://fitsnacks.tv/ en log opnieuw in. Je zult zien dat wanneer je de video's wilt bekijken, je een plan moet kiezen. Hier kies je het plan “FitSnacks Unlimited”. Vul vervolgens je sportclubcode in. De code is je betaalmiddel. Je krijgt de melding dat je “betaald” hebt. Vanaf nu kun je 24/7 gebruik maken van FitSnacks.TV. Je kunt nu ook de app op het smartphone of tablet downloaden. 

 

Q: Het lukt me niet om in te loggen op de app. Hoe kan dat? 

A: Als je nog geen account aangemaakt heb op je PC/laptop, dan dien je dat eerst te doen alvorens in te loggen op de FitSnack.TV app. Dus eerst een account aanmaken via je PC/laptop en pas daarna de app op je smartphone downloaden.  

Ga op je PC/laptop naar https://fitsnacks.tv/. Klik vervolgens op “registreer via jouw sportclub”, klik daarna op de button “inloggen” en volg de stappen zoals omschreven in deze instructievideo: https://youtu.be/zHUJEhBHdyc   

Zodra je dit proces doorlopen hebt, ontvang je een e-mail met een link om je registratie te bevestigen. Dit dien je binnen de 24 uur te doen. 

 

Q: Op de FitSnacks.TV website staat de prijs voor als ik me zonder tussenkomst van een sportclub wil abonneren op FitSnack.TV. Hoe komt het dat deze prijs redelijk hoog is? 

A: We bieden ons platform aan voor sportclubs en haar leden. Sportclubs willen we de helpende hand bieden in onzekere tijden. We willen consumenten juist bij de clubs houden in plaats van een voordelig alternatief te creëren om de sportclub te verlaten. Dat is de reden dat de prijs voor niet bij sportclubs aangesloten consumenten, minder aantrekkelijk is. 

 

Q: Ik heb de FitSnacks.TV app geïnstalleerd op mijn smart-tv. Het menu reageert niet waardoor ik geen work-out video’s kan selecteren. 

A: De FitSnacks.TV app blijkt met sommige modellen smart-tv’s, minder compatible te zijn. De ontwikkelaars van de FitSnacks.TV app zijn bezig met een oplossing. Voor nu adviseren we je om FitSnacks.TV te bekijken via je laptop, PC, tablet of smartphone. Het is daarnaast ook mogelijk om middels Google Chromecast van je smartphone te streamen naar je gewone tv. Hiervoor dien je een Google Chromecast apparaatje aan te schaffen. Middels Google Chromecast kun je ook andere services zoals Netflix, Youtube, Spotify streamen naar je tv. De Google Chromecast is hier verkrijgbaar: https://www.coolblue.nl/product/652783/google-chromecast-v3.html 

 

 

Q: Hoe zet ik de push notificaties aan zodat ik telkens als er een nieuwe video op FitSnacks.TV wordt geplaatst en iedere keer dat er een livestream is, een melding op mijn telefoon ontvang? 

A: Bij het installeren van de FitSnacks.TV app krijg je altijd de vraag of de applicatie je meldingen mag sturen. Als je dat toen niet meteen geactiveerd hebt, dan kun je dat ook achteraf doen. Op de afbeeldingen zie je hoe je dit kunt doen. Open eerst de FitSnacks.TV app op je telefoon en volg dan onderstaande stappen op je scherm. 

undefined