Maak kennis met FitSnacks.TV

Een revolutionair on-demand video platform

FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips in snackformaat. In te starten waar en wanneer het jou uitkomt. De perfecte ondersteuning om fit te worden én te blijven.

Te bekijken via je smartphone, tablet, pc, laptop & smart tv

Gebruiksgemak, daar draait het om op FitSnacks.TV! Workouts op het werk, of juist lekker thuis sporten? Dat kan! Bekijk ook onze inspirerende lifestyle video's, bijvoorbeeld als je onderweg bent of gewoon fijn aan het ontspannen op de bank. FitSnacks.TV is er voor je wanneer jij wilt.

FitSnacks.TV is tevens te gebruiken als aanvulling op je vaste sportmoment, onder begeleiding van een professionele coach. Want wij geloven in training onder begeleiding van een professional in combinatie met online support. De coach houdt je aandacht bij de oefeningen en het platform helpt je op elk moment dat je niet in de sportschool kunt zijn.

Nu, altijd en overal

Kies voor een sportieve snack en ga voor 24/7 on demand, YOUR Demand.

FitSnacks.TV biedt je 24/7 support tijdens jouw sportieve reis!

Voor iedereen met sportieve ambities

FitSnacks.TV is voor iedereen die graag (meer) aan sport wil doen en wil genieten van het gebruiksgemak van deze vernieuwende online service. Je kunt immers jouw favoriete workout of sport-gerelateerde video instarten op het moment dat het jóu het beste uitkomt.

Vanwege het brede scala aan workouts is het platform toegankelijk voor iedereen. Van kids, tot oudere jongeren. Het platform biedt voor ieder wat wils!

Het is onze ambitie om samen met partners het meest relevante online video workout- en lifestyle platform voor consumenten te worden. Daar zijn we al hard mee op weg.

De komende maanden zullen we dan ook veel nieuwe partners met aansprekende content verwelkomen op ons unieke platform.

Meer dan workouts: trainingsvideo's, voeding en educatie

FitSnacks.TV en haar partners willen je graag helpen om jouw levensstijl op de beste manier in te vullen, met een focus op sport en gezondheid. Zo delen we naast workouts ook voedingstips, trainingsadviezen en leerzame items.

Een betere versie van jezelf word je immers niet alleen door fanatiek te gaan sporten. Het is een combinatie van meerdere elementen, een mindset en een gedragspatroon.

Sportclubs worden business partners

Op het moment dat je sport bij één van onze businesspartners, kun je gebruikmaken van FitSnacks.TV.

Wij geloven in de koppeling tussen een vast sportmoment onder begeleiding van een professional (fitnesstraining, PT sessie of een leuke groepsles van een geschoolde instructor). Zij geven je op regelmatige basis input en helpen je om op de beste manier te trainen. Daarnaast helpen wij je om je training compleet te maken door op elk moment van de dag jouw favoriete activiteit in te kunnen starten, waar en wanneer het jou uitkomt.

Wat kost FitSnacks.TV?

Deelname aan FitSnacks.TV is heel eenvoudig. Schrijf je in via een aangesloten sportclub. Gebruik hiervoor de inlogcode die je van jouw sportclub hebt gekregen.

Contact info

Neem contact op met FitSnacks.TV voor meer informatie over onze producten en services

P.C. Staalweg 60, 3721 TJ Bilthoven, Nederland